Skip to content

Update Corona-maatregelen per 6 november

Vanaf a.s. zaterdag 6 november worden de Coronamaatregelen weer aangescherpt. Helaas heeft dit ook gevolgen voor de balletschool:

Vanaf zaterdag 6 november zijn wij verplicht iedereen vanaf 18 jaar bij binnenkomst te vragen hun QR-code te tonen.

Mondkapjes zijn niet verplicht in onze binnenruimtes.

Ouders wordt vriendelijk verzocht hun kind bij de deur af te zetten en niet mee naar binnen te komen. Hierdoor kunnen wij binnen zorg dragen voor de veilige afstand van 1 1⁄2 meter en wordt voorkomen dat lestijd verloren gaat door het scannen van QR-codes van ouders.

Onze jongste leerlingen (tot 8 jaar) mogen 5 minuten voor aanvang van de les omgekleed verzamelen bij de ingang, alwaar ze worden opgehaald door de docent. Na afloop van de les mogen de kinderen weer worden opgehaald bij de ingang. Het is voor ouders helaas dus weer even niet toegestaan mee naar binnen te komen. Gelukkig hebben wij in een eerdere periode gemerkt dat dit heel goed gaat!

Onze prioriteit ligt bij de voortgang van onze lessen en wij vragen dan ook jullie begrip voor de praktische uitvoering van deze opgelegde maatregel. Hoewel het impact zal hebben op ons allemaal hebben wij er vertrouwen in dat wij op deze manier veilig met elkaar kunnen blijven dansen!

Team Balletschool Martha de Rijk

Back To Top