Skip to content

Per 11 mei weer les! Aangepast buitenrooster ivm richtlijnen Coronavirus

11 mei 2020: afgelopen tijd is er achter de schermen hard gewerkt aan het opstarten van de Balletschool. Wij zijn dan ook erg blij een groot deel van onze lessen per 11 mei weer te mogen aanbieden! Dit doen wij vanwege de Corona-maatregelen buiten, in een aangepast rooster.

24 april 2020: Dinsdag 21 april is bekend gemaakt dat een aantal maatregelen ten aanzien van jeugd en buitensport is versoepeld per 29 april: https://www.rijksoverheid.nl/actueel/nieuws/2020/04/21/maatregelen-corona-verlengd

Wij zijn druk in overleg en in voorbereiding om te bepalen hoe wij een deel van onze (jeugd-)lessen zo snel mogelijk weer kunnen hervatten. Wij werken aan een plan om een deel van de jeugdlessen buiten te gaan hervatten. Wij hopen op toestemming om hier op 11 mei mee te kunnen beginnen. Verdere berichtgeving over de besluitvorming en praktische invulling volgt nog.

Daarnaast kijken wij natuurlijk vooruit en zijn wij druk met het nemen van maatregelen om verantwoord en veilig onze deuren weer te kunnen openen voor al onze leerlingen zodra dit weer mogelijk is. Wij houden onze leerlingen op de hoogte en kijken er naar uit iedereen weer in onze lessen te mogen ontvangen!


15 maart 2020: Naar aanleiding van de actuele ontwikkelingen met betrekking tot de indamming van het coronavirus in Nederland geeft Balletschool Martha de Rijk gevolg aan de oproep van het RIVM en de Nederlandse overheid om mee te werken aan het beperken van de verspreiding.

Alle adviezen en maatregelen van het RIVM (Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu) zijn er op gericht om de gevolgen van deze virusuitbraak in te perken dan wel te vertragen. Balletschool Martha de Rijk ondersteunt deze doelstelling.

We hopen op begrip voor dit lastige besluit en de medewerking om gezamenlijk de coronacrisis tot een goed einde te brengen.

We houden de ontwikkelingen goed in de gaten en indien nodig houden wij u via de website of per e-mail op de hoogte.

Back To Top